Irish Bar, Restaurant & Evenementenhal

We're just setting the table for you!

dutch
dutch
dutch
dutch
dutch
dutch
dutch

Welkom bij Mary's Irish Bar, Restaurant & Evenementenhal. Mary's ligt in het hart van de prachtige stad Kortrijk en biedt een spectaculair assortiment drankjes, een stevig menu bestaande uit de beste gerechten uit de Belgische en Ierse keuken.

News & Events

We're back! We are thrilled to announce that we are back open and we have an updated menu and a terrace. Things have changed a little and we would appreciate you booking a table for dining with us, but the beer is still cool, the food is still great and Mary's is awaiting you.- click to read more.

Mary's
Content Is Loading...
top pic

Mary's Irish Bar & Restaurant - Kortrijk - Feesten - Muziek

Mary's Irish Bar & Restaurant, gelegen in het hart van de prachtige Vlaamse stad Kortrijk, heeft zich snel gevestigd als een van de meest populaire restaurants in de stad, die de hele week door honderden gasten van eten, drinken en entertainment voorziet.

marys logo

Mary's is een groot multifunctioneel etablissement, waar gasten voor zowel rustige diners als feestgangers welkom zijn. Onze grote centrale bar is perfect voor gasten die gewoon even langs willen komen voor een drankje of een hapje . Er zijn op verschillende plaatsen grootbeeld-tv's geplaatst, hierdoor verwelkomen we dus ook iedereen die graag de grote sportevenementen in een leuke omgeving wil beleven.

Op onze uitgebreide menukaart staan Belgische en Ierse klassiekers. Wij bieden een ruime drankenkaart, we hebben één van de grootste whisky keuzes in de regio. Natuurlijk bieden we volledige bediening aan tafel.

Onze gasten kiezen uit zitten aan onze hoofdbar of plaatsnemen in één van ons groot aantal nissen (ideaal voor mensen die liever meer privacy hebben), terwijl grote groepen kunnen profiteren van onze Oscar Wild-ruimte, een meer besloten gedeelte van de bar. De enorme centrale tafel biedt comfortabel plaats aan grote groepen tot 18 gasten.

Mary's Oscar Wilde room

Al deze faciliteiten zorgen ervoor dat we een opvallend etablissement zijn, maar daar bovenop beschikken we over een royale ingebouwde concertzaal, wat ongetwijfeld een meerwaarde is. De ruime Celtic Room is een evenementenzaal waar regelmatig live muziek, karaoke-avonden en tal van lokale talenten aan bod komen. In de toekomst hebben we grote plannen voor deze zaal. Indien je interesse hebt om een ​​evenement te organiseren en je wilt dit in de Celtic Room laten doorgaan, neem dan contact met ons op en we zullen je ideeën graag bespreken.

Bezoekers die op de hoogte willen blijven van komende evenementen kunnen ons volgen op Facebook op de evenementenkalender. We organiseren regelmatig evenementen, van quizavonden, karaoke-avonden, tot feesten en speciale whisky-proeverijen. We hopen een levendige locatie te blijven waar je met plezier regelmatig zal langs komen.

Mary's is een gezinsvriendelijk etablissement en we verwelkomen graag kinderen in ons restaurant. We vragen wel aan de ouders een oogje in het zeil te houden zodat hun kinderen zich gedragen en niet storend zijn naar onze andere gasten toe. Zo blijft het voor iedereen een leuk avondje uit. Studenten zijn zeker welkom bij Mary's en degenen die zich aanmelden met hun klantenkaart zullen genieten van 20% korting op eten en de bierkaart, dit vanaf €1,70 per fles. Wil u graag weten hoe deze kaart te bekomen, vraag info aan de mensen van de bar.

Bij Mary's geven we onze gasten graag alle reden om steeds weer terug te komen, dus bekijk onze kalender hieronder of volg ons op Facebook om te zien wat er gebeurt bij Mary's.

We promoten momenteel ons oudejaarsfeest, kijk op onze evenementenpagina voor meer informatie.

Een Céad Míle Fáilte voor die van Mary

Mary's heroes

Mary Walsh, (voor wie ons etablissement is genoemd) was een echte plattelandsdame. Een zeldzaam en mooi personage, ze trouwde met Denis Foley en samen hadden ze 12 kinderen. Mary's eigen moeder, Cecilia, kwam uit een gezin van 21 kinderen, nu zou dat een anderhalve Ierse familie zijn!

Als familie zijn we erg trots op de historische banden, een lange vriendschap tussen Ierland en Vlaanderen die ons heeft verbonden. Inderdaad, tijdens de Eerste Wereldoorlog was er geen dienstplicht in Ierland, de overgrote meerderheid van de 200.000 Ierse soldaten waren vrijwilligers en onder deze dappere zielen waren familieleden van Mary. Het middelpunt in onze hoofdbar is een eerbetoon aan al deze dappere mannen en vrouwen, die gestorven en begraven zijn in België en voor altijd in ons geheugen staan gegrift. 216 Helden uit Mary's geboortestad Kilkenny.

Tegenwoordig wonen veel van Mary's kinderen en kleinkinderen in Vlaanderen, waaronder ook Caroline Foley, eigenares van Mary's. Met het haar omringende team maakt ze ambitieuze plannen voor de toekomst. Samen kijken ze ernaar uit u te mogen verwelkomen in de vestiging om een aantal klassieke Ierse craics met u te delen!

Marys news

Irish Mary's Nieuws & Evenementen

Als je een band, promotor, evenementenorganisator of live-entertainer bent en gebruik wilt maken van onze Celtic Lounge, neem dan contact met ons op via een van de methodes onderstaand.

We're back! We are thrilled to announce that we are back open and we have an updated menu and a terrace. Things have changed a little and we would appreciate you booking a table for dining with us, but the beer is still cool, the food is still great and Mary's is awaiting you.- click to read more.

Marys opening hours

Openingstijden & Contact details

Dag Bar Lunch Avondeten
maandag 11:00 - laat 12:00 - 15:00 18:00 - 22:00
dinsdag 11:00 - laat 12:00 - 15:00 18:00 - 22:00
woensdag 11:00 - laat 12:00 - 15:00 18:00 - 22:00
donderdag 11:00 - laat 12:00 - 15:00 18:00 - 22:00
vrijdag 11:00 - laat 12:00 - 15:00 18:00 - 23:00
zaterdag 11:00 - laat 12:00 - 15:00 18:00 - 23:00
zondag 11:00 - laat 12:00 - 18:00* 18:00 - 22:00
* Gewoon lichte hapjes tussen 15:00 & 18:00 alleen op zondag

Mary's Irish Pub
Kapucijnenstraat 19
8500 Kortrijk

Email:
info@irishmarys.be

Tel:
+32(0) 56 32 66 16

hoe ons te vinden

Bedankt Voor Het Bezoeken Van Mary's

Als u vragen heeft, bel ons op +32 (0) 56 32 66 16 of e-mail ons op info@irishmarys.be . Gebruik voor reserveringen uw boekingsformulier.

NL - FR - EN


beer card
Web design & content © 2020 Happy Monsters' Studios & Irish Mary's Privacy